BGIF

BGIF


BGIF > Badminton > Senior

SeniorVelkommen til en ny sæson! Seniorafdelingen skyder den nye sæson i gang mandag den 12. august 2019 kl. 20.00. Vel mødt - vi glæder os til at se nye og tidligere medlemmer. 


Træningstider:

Træningstider er mandage og torsdage kl. 20:0023:00 i Bramdrupdam Hallernes Hal 1. Du kan vælge at spille en eller to gange om ugen alt efter ambitionsniveau. Bramdrupdam Badminton Klub er en klub for alle og vi vægter det sociale højt.

Mandagstræningen er for alle seniorer og veteraner, træningen er tilrettelagt så alle kan være med. Torsdagstræningen er mere baseret på spillere som ønsker at træne seriøst, med henblik på at spille holdturnering, her vil træningen være af teknisk højere sværhedsgrad.

 

Træner:

Vi har igen i år den glæde af at have skrevet kontrakt med Peter Munk Brink. Han træner både holdet mandag og torsdag.

 

Turneringshold:

Bramdrupdam Badminton Klub har i denne sæson et hold i Badminton Danmark - Serie 1. Derudover har vi 3-4  hold tilmeldt i DGI Sydøstjyllands holdturnering. Der vil endvidere være mulighed for tilmeldelse af yderligere hold, såfremt der er et ønske om dette.

 

Kontingent:
Kontingent for 2 træningsdage (mandag + torsdag): kr. 1.800.- (forpligter sig til at lave min. 5 timers hjælpearbejde i sæsonen)

Kontingent for 2 træningsdage (mandag + torsdag): kr. 2.100.- (er ikke forpligtet til hjælpearbejde)

Kontingent for 1 træningsdag (mandag): kr. 1.400.- (forpligter sig til at lave min. 3 timers hjælpearbejde i sæsonen)

Kontingent for 1 træningsdag (mandag): kr. 1.550.- (er ikke forpligtet til hjælpearbejde)

Sæson:

Sæsonen starter 12. august 2019 og slutter 30. april 2020.

 

Kontakt:

Du kan kontakte Jens Skræ på tlf. 60 15 08 05 eller Ralf Brandt Larsen på tlf. 40 24 40 90 for nærmere oplysninger vedrørende turneringsbadminton i Bramdrupdam Badminton Klub.


Tilmelding:
Klik på det ønskede hold i undermenuen ”tilmelding” og der vil komme en tilmeldingspopup frem.


 

Bramdrupdam Gymnastik & Idrætsforening