Nyt Medlem

Er du allerede medlem, gå da til Log ind.

Klik på knappen "Tilmeld" udfyld skemaet og klik "Tilmeld".
Det er MEGET vigtig at mail adresse og mobil nr er korrekte, da kun disse kan give adgang for tilmelding på hold, og alt information fra foreningen kommer også til en af de to muligheder.
Efter tilmelding vil du modtage en adgangskode pr. mail, som du senere selv kan ændre ved at logge ind på "Medlemlogin" her på siden.
Her kan du også rette andre informationer i din profil.

Der skal oprettes et nyt medlem for hver person der ønskes optaget på et hold. Det er muligt at oprette flere medlemmer på samme mail eller mobil nummer. Hele familien kan således tilmeldes via samme mail addresse eller mobil nummer uden problemer. 

Der oprettes et login der knytter sig til mailadressen. Så hvis der er flere medlemmer på samme mailadresse, vil disse være synlige på en samlet liste ved log-in.

Herefter tilmelding til holdet under gymnastik - tilmelding 2012Allerede medlem

Log ind her for at ændre adgangskode og/eller andre informationer i din profil.

Du skal enten bruge dit mobilnr eller din e-mail adresse som brugernavn og den adgangskode, du har fået tilsendt ved tidligere tilmelding.

Har du ingen adgangskode fået tilsendt, skal du klikke på "Glemt adgangskode" og udfylde med din e-mail adresse, hvorefter der straks vil blive tilsendt en ny adgangskode. Koden kan du senere ændre til noget, du bedre kan huske.


Medlemslogin
Log ind med:
     
Mobil:
+45
Adgangskode:

Glemt adgangskode?