Seniorer i BGIF Badminton

Velkommen til en ny sæson!

Træningstider

Træningstider er mandage og torsdage kl. 20:00 – 22:30 i Forum Kolding Bramdrupdam – Hal 1. Du kan vælge at spille en eller to gange om ugen alt efter ambitionsniveau. Bramdrupdam Badminton Klub er en klub for alle og vi vægter det sociale højt.

Mandagstræningen er for alle seniorer og veteraner, træningen er tilrettelagt så alle kan være med. Torsdagstræningen er mere baseret på spillere som ønsker at træne seriøst, med henblik på at spille holdturnering, her vil træningen være af teknisk højere sværhedsgrad.

Træner:

Vi har i år den glæde af at have skrevet kontrakt med Jens Skræ. Han træner både holdet mandag og torsdag.

Turneringshold:

Bramdrupdam Badminton Klub har i denne sæson et hold i Badminton Danmark -Kredsserien. Derudover har vi 2 hold tilmeldt i DGI Sydøstjyllands holdturnering. Der vil endvidere være mulighed for tilmeldelse af yderligere hold, såfremt der er et ønske om dette.

Kontingent:
Kontingent for 2 træningsdage (mandag + torsdag): kr. 2.050

Kontingent for 1 træningsdag (mandag): kr. 1.450

Der følger en gratis klub T-shirt med i konttingentet ved betaling af fuldt kontingent til nye medlemmer eller hvis man ikke fik en i sidste sæson.

Sæson:

Sæsonen starter 12. august 2024 og slutter 28. april 2025.

Kontakt:

Du kan kontakte Jens Skræ på tlf. 60 15 08 05  for nærmere oplysninger vedrørende turneringsbadminton i Bramdrupdam Badminton Klub.

Tilmelding:
Klik på det ønskede hold i undermenuen ”Tilmelding – Senior” og der vil komme en tilmeldings-popup frem.

Voksenfjer:
Badminton for Voksne – Sjov, Fællesskab og Motion Velkommen til Voksenfjer i BBK, BGIF, stedet hvor voksne badmintonentusiaster mødes for at spille, hygge og have det sjovt! Uanset om du er nybegynder eller erfaren spiller, er Voksenfjer det perfekte sted for dig at dyrke sporten, forbedre dine færdigheder og møde nye mennesker. Hvad er Voksenfjer? Voksenfjer er et badmintonhold for voksne, der ønsker at kombinere motion med socialt samvær, hvor du bare møder op. Vi spiller hver onsdag aften og skaber en atmosfære, hvor alle føler sig velkomne og har det sjovt, mens de spiller. Sæsonen 2023-2024 I den netop afsluttede sæson har vi haft op til 19 engagerede spillere, der har deltaget i vores ugentlige badmintonkampe. Sæsonen har været fyldt med opvarmning, spændende kampe, grin og godt fællesskab. Det har været fantastisk at se så mange spillere udvikle deres spil og nyde tiden på banen. Opstart af Ny Sæson Vi glæder os til at starte den nye sæson 2024/25 og byde både gamle og nye medlemmer velkommen onsdag d. 14. august 2024 kl. 20-21.30 i hal 2, Forum Kolding, Bramdrupdam. Vi ser frem til endnu en sæson fyldt med sjov, konkurrence og godt kammeratskab. Hvorfor Deltage i Voksenfjer? Socialt Fællesskab: Mød nye venner og vær en del af et støttende og venligt fællesskab. Motion: Hold dig i form med en sjov og energisk sportsgren. For Alle Niveauer: Uanset om du er nybegynder eller erfaren spiller, er der plads til dig. Regelmæssige Aktiviteter: Vi spiller hver uge og har mange sjove aktiviteter. Sådan Tilmelder Du Dig Kontakt os direkte for mere information eller tilmeld dig via vores hjemmeside på bgif.dk.

Vi glæder os til at se dig på banen! Kontakt Har du spørgsmål eller brug for yderligere information? Tøv ikke med at kontakte træneren på: Email: badminton-voksenfjer@bgif.dk Telefon: 40830066 (Rikke Holm, træneransvarlig) Vi ses til næste sæson – tag din ketcher og kom med til Voksenfjer, hvor spillet og fællesskabet er i centrum!