Motion – BGIF Badminton

Velkommen til en ny sæson i BBK’s motionsafdeling.

Vores motionsafdeling har ca. 100 medlemmer i alderen 10-75 år og vi råder over rigtig gode faciliteter i Forum Kolding Bramdrupdam, som består af to store fine haller samt et caféteria.

Info vedr. tilmelding og ledige baner og priser:

Ved tilmelding eller tjek om der er ledige baner/priser: Klikke på undermenuen “Tilmelding – Motion” og derefter vælges hold/banetid. Vi tager forbehold for evt. ændringer i bookingerne pga. Corona restriktioner.

Tidligere medlemmer

Alle tidligere medlemmer skal logge ind med mobil eller email samt kode. Hvis I har glemt koden kan man få tilsendt en ny kode ved at trykke på linket ”glemt adgangskode”.

Har baneformanden ændret adresse, mobil, e-mail bedes I på hjemmesiden under Badminton klikke på menupunktet ”Login”. Her skal I igen logge ind med mobil eller email samt kode. Herefter bedes I opdatere jeres profil eller sende en e-mail til bbk@bgif.dk.

Tidligere tilmeldte medspillere skal tilmelde sig holdet “01 Motion Medspiller” på samme vis (dette er gratis) eller baneformanden kan sende en samlet e-mail til bbk@bgif.dk med alle oplysningerne på medspillerne:

  • Navn, adresse, tlf, mobil og fødselsdato, navn på baneformand og spilletidspunkt

Alle oplysningerne skal fremsendes og umiddelbart efter booking af banen.

Der skal dog maks. registreres 4 spillere inkl. baneformand pr. bane. Det er tilladt at bruge reserver.

Nye medlemmer

Alle nye medlemmer skal tilmeldes som “Nyt Medlem”, således at man bliver registreret i vores system og vi derved får mulighed for at kontakte jer.

Den baneansvarlige tilmelder sig det ønskede tidspunkt i den ønskede hal. Dette gøres ved at klikke på dette nederst på siden her. Her tilmelder man sig som “Nyt Medlem samtidig betales det fulde beløb via dankort. For at få oplysninger om bane nr. bedes I skrive til bbk@bgif.dk.

Medspillere skal tilmelder sig holdet “01 Motion Medspiller” på samme vis (dette er gratis), dvs. som “Nyt Medlem” eller den baneansvarlige sender en samlet e-mail til bbk@bgif.dk med følgende oplysninger:

  • Navn, adresse, tlf, mobil og fødselsdato, navn på baneformand og spilletidspunkt

Kontakt:

Har du spørgsmål kan du kontakte Morten Schalech på tlf: 40335266, eller skrive en mail til bbk@bgif.dk.

Aflysninger:

Der vil kunne forekomme aflysninger i løbet af sæsonen.