Seniorer i BGIF Badminton

Velkommen til en ny sæson!

Træningstider

Træningstider er mandage og torsdage kl. 20:00 – 22:30 i Forum Kolding Bramdrupdam – Hal 1. Du kan vælge at spille en eller to gange om ugen alt efter ambitionsniveau. Bramdrupdam Badminton Klub er en klub for alle og vi vægter det sociale højt.

Mandagstræningen er for alle seniorer og veteraner, træningen er tilrettelagt så alle kan være med. Torsdagstræningen er mere baseret på spillere som ønsker at træne seriøst, med henblik på at spille holdturnering, her vil træningen være af teknisk højere sværhedsgrad.

Træner:

Vi har igen i år den glæde af at have skrevet kontrakt med Peter Munk Brink. Han træner både holdet mandag og torsdag.

Turneringshold:

Bramdrupdam Badminton Klub har i denne sæson et hold i Badminton Danmark – Serie 1. Derudover har vi 3-4 hold tilmeldt i DGI Sydøstjyllands holdturnering. Der vil endvidere være mulighed for tilmeldelse af yderligere hold, såfremt der er et ønske om dette.

Kontingent:
Kontingent for 2 træningsdage (mandag + torsdag): kr. 2.000

Kontingent for 1 træningsdag (mandag): kr. 1.400

Der følger en gratis klub T-shirt med i konttingentet ved betaling af fuldt kontingent til nye medlemmer eller hvis man ikke fik en i sidste sæson.

Sæson:

Sæsonen starter 8. august 2022 og slutter 30. april 2023.

Kontakt:

Du kan kontakte Jens Skræ på tlf. 60 15 08 05 eller Patrick Walter på tlf. 42 92 93 93 for nærmere oplysninger vedrørende turneringsbadminton i Bramdrupdam Badminton Klub.

Tilmelding:
Klik på det ønskede hold i undermenuen ”Tilmelding – Senior” og der vil komme en tilmeldings-popup frem.